HÉT MOMENT OM ZWART-WIT TE DENKEN.

De HONDA CIVIC 5-deurs.

Honda Civic
HÉT MOMENT OM ZWART-WIT TE DENKEN.De HONDA CIVIC 5-deurs.

De HONDA CIVIC

De volledig nieuw ontworpen Civic 5-deurs is de belichaming van onze zin voor innovatie en ons streven naar technologische uitmuntendheid. Het resultaat is een auto met een unieke persoonlijkheid en sportieve spirit. Een auto die even verfijnd, comfortabel en geavanceerd is als opwindend om mee te rijden. Maar in de eerste plaats voor wat wij het allerbelangrijkste vinden: u!

Tijdelijke actie: kiest u nu voor een rijk uitgeruste Honda Civic Excutive? U ontvangt
€ 3.000 voordeel, upgrade naar automaat én schuif-/ kanteldak. Interesse?

Bekijk onze acties

Ga voor zwart of wit!

ZwartWit
Honda CivicHonda Civic
Honda Civic

Rijk
uitgerust.

Zodra u in achteruit schakelt, geeft de achteruitrijcamera automatisch zijn beeld weer op het 7″ scherm en kunt u kiezen uit diverse panoramische zichten en een bovenaanzicht. Zo heeft u in iedere situatie volledig zicht op uw omgeving.

Honda Civic

Verrassend
ruimtelijk.

De Honda Civic is één van de ruimste in zijn klasse en flexibel genoeg om te beantwoorden aan al uw dagelijkse situaties. Zo is de Civic voorzien van onder andere een brede kofferbakopening, 60/40 neerklapbare achterbank en een omkeerbare en intrekbaar afdekscherm voor de bagageruimte, dat zich met één hand laat bedienen.

Honda Civic

Een hightech
cocon.

Het interieur, dat overladen is met zacht aanvoelende materialen en luxe details, omringt u als een hoogwaardige cocon. Elke rit wordt nog aangenamer dankzij de vele nuttige en praktische voorzieningen, zoals het nieuwe geïntegreerde 7” infotainmentsysteem, de automatische klimaatregeling en elektronische parkeerrem.

Honda Civic

Goed
verbonden.

Met gebruik van Honda CONNECT heeft u toegang tot de Garmin navigatie met 7″ touchscreen, AM/FM/DAB, internet radio, AhaTM* app integration, internet navigatie en Apple CarPlay.

Honda Civic

Oog voor
detail.

Maak een statement en breidt uw Honda Civic uit met een set lichtmetalen velgen. Ieder type velg is voorzien van een glanzend chrome H-logo en een eigentijdse afwerking. U heeft de keuze uit vier verschillende type velgen, bestaande uit: de 17″ CURA, 18″ APOLLON, 18″ HEXIA of 18″ KRATOS.

Honda Civic

Krachtige
prestaties.

Achter het karakteristieke zwarte radiatorrooster en de krachtige LED-koplampen steekt de 1.5 i-VTEC TURBO van 182 pk zijn ambities niet onder stoelen of banken!

Durft u
erin te rijden?

  • 1.0 i-VTEC Executive
Vermogen

129

pk

Koppel

200

Nm

Uitstoot

117

CO2

Plan uw proefrit

Honda CivicHonda Civic
Brochure downloadenPrijslijst downloaden

Bent u overtuigd?

Bekijk dan direct onze actuele acties.

Bekijk onze acties