Honda Quality Plus occasions

Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Honda Quality Plus programma valt?Hier vindt u alle informatie over het Honda Quality Plus programma voor Honda occasions.

Waarom kiest u voor een honda occasion binnen het honda quality plus programma?

Wanneer u kiest voor een HQP auto, kiest u niet voor zomaar een gebruikte auto. U kiest voor een gebruikte auto met vele zekerheden waarbij de Bovag, de APK, de Nationale Autopas en het HQP-keurmerk ondersteunend zijn. U kunt kiezen voor HQP Occasions Standaard Garantie of HQP Occasions Optimale Zekerheid. Beide varianten worden op kenteken afgesloten en zijn dus overdraagbaar.
De Standaard Garantie biedt al vele voordelen. Kiest u voor Optimale Zekerheid, dan krijgt u in plaats van twee jaar maar liefst drie jaar garantie op uw Honda occasion.

Lees meer over HQP Optimale Zekerheid

Onbezorgd rijplezier

Honda biedt u een exclusief zekerhedenpakket bij de aanschaf van een HQP occasion. Dit HQP-keurmerk is van toepassing op occasions die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit geldt uiteraard alleen voor Honda occasions!

Uniek: Tot wel 12 jaar oud en toch technische garantie

Welke Honda occasions komen voor dit HQP-label in aanmerking? Honda staat voor kwaliteit. Op basis van deze kwaliteit kunnen wij binnen dit HQP-label Honda auto’s aanbieden tot een leeftijd van 9 jaar en een maximale kilometerstand van maar liefst 180.000 km. Met de 2 jaar standaard garantie binnen de HQP Standaard Garantie heeft de HQP occasion tot 11 jaar oud nog garantie. En met HQP Optimale Zekerheid maar liefst tot een leeftijd van 12 jaar oud!

De 7 zekerheden van Honda Quality Plus

  • Altijd 24 maanden 24 uurs Honda Assistance, zonder kilometerlimiet
  • Omruilgarantie
  • Nieuwe APK
  • Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden
  • Reconditionering
  • 100+ puntencheck inclusief NAP

Lees meer over de 7 zekerheden

Wilt u meer informatie?

Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en informeer bij een van onze verkopers.

Neem contact op