honda jazz occasions

Direct wegrijden in een Honda Jazz? Bij Honda Verhagen hebben we altijd meerdere Honda Jazz occasions en demo’s op voorraad. Bekijk ze via de knop hieronder en kom langs in Rotterdam of Breda voor een vrijblijvende proefrit. 

Hybride aandrijving 

Wilt u graag brandstof besparen en het milieu sparen? Goed nieuws. Bijna alle Honda Jazz occasions bij Honda Verhagen zijn uitgerust met een hybride aandrijflijn. De elektromotor zorgt voor de ondersteuning van de brandstofmotor. Daardoor hoeft de brandstofmotor minder hard te werken en gaat het verbruik omlaag.

Bekijk Jazz Hybride occasions

Honda e:HEV

Honda Jazz Crosstar occasions

De populaire Honda Jazz is er in verschillende uitvoeringen. Een van de meest populaire uitvoering is de Jazz Crosstar. De Jazz Crosstar is te herkennen aan de iets verhoogde carrosserie en aangepaste voor- en achterbumpers. De verhoogde carrosserie zorgt niet alleen voor een hogere instap, maar ook voor meer bodemvrijheid. Het geeft de Jazz een robuust uiterlijk, zonder in te leveren op het brandstofverbruik. Ook vanbinnen wijkt de Jazz Crosstar af van de andere uitvoeringen. Zo is hij onder andere voorzien van regenbestendige bekleding. Ideaal voor wanneer een wandeling eindigt met een regenbui.

Bekijk Jazz Crosstar occasions

Jazz occasions met automaat

Profiteren van nog meer comfort? Ga voor een Jazz met automaat. Goed nieuws: de meeste Honda Jazz occasions bij Verhagen zijn uitgerust met een automaat. Het betreft een zogenaamde CVT transmissie. Kort gezegd is dit een transmissie zonder versnellingen. Tijdens het rijden kiest de Jazz zelf het optimale toerental van de motor. Daardoor verbruikt u nooit meer brandstof dan noodzakelijk.

Bekijk Jazz automaat occasions

Honda Jazz occasion uitgerust met automaat

Honda occasions in Rotterdam en Breda

Honda Verhagen is de Honda-dealer voor Rotterdam en omstreken. Maar ook in Noord-Brabant zijn we goed vertegenwoordigd met een vestiging in Breda. Bij elke Honda Jazz occasion staat vermeld bij welke vestiging de auto te koop staat. Neem contact op met de vestiging voor meer informatie of een proefrit. U bent van harte welkom.

RotterdamBreda
Driemanssteeweg 698
3084 CB Rotterdam
Oosterhoutseweg 95
4816 KC Breda
Tel. 010 261 5785Tel. 076 204 2468
info@honda-verhagen.nlinfo@garagevanputten.nl