honda hr-v occasion

Direct wegrijden in een Honda HR-V? Bij Honda Verhagen hebben we altijd meerdere Honda HR-V occasions en demo’s op voorraad. Bekijk ze via de knop hieronder en kom langs in Rotterdam of Breda voor een vrijblijvende proefrit. 

Uitvoeringen van de HR-V

De Honda HR-V is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Per generatie van de HR-V verschilt de benaming van de uitvoeringen. De meest recente HR-V is beschikbaar in de uitvoeringen Elegance, Advance en Advance Style. Eerdere generaties van de SUV zijn verkrijgbaar in uitvoeringen zoals de Executive en Sport. Elke uitvoering heeft zijn eigen standaarduitrusting. Bekijk alle occasions en bepaal welke uitvoering het beste bij u past.

Hybride aandrijving 

De Honda HR-V van de nieuwste generatie beschikt altijd over een hybride aandrijflijn. Bij Honda noemen we dat e:HEV. Deze aandrijflijn staat bekend om zijn efficiëntie. De elektromotor zorgt ervoor dat de brandstofmotor minder hard hoeft te werken. Dat heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste bespaart u aanzienlijk op het brandstofverbruik. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast geeft de elektromotor een directe gasrespons. Wel zo prettig wanneer u een drukke weg op wilt draaien. 

Bekijk HR-V Hybride occasions

honda hr-v hybride occasion

HR-V occasions met automaat

Met een automaat rijdt u nog comfortabeler en zuiniger. De automatische transmissie in de HR-V is er eentje zonder versnellingen. De auto kiest zelf constant het juiste toerental, gebaseerd op uw input op het gaspedaal. Daardoor verbruikt u nooit meer brandstof dan nodig is. De HR-V van de meest recente generatie beschikt altijd over een automaat. Kijkt u naar een eerdere generatie, klik dan op de onderstaande link om alle HR-V occasions met automaat te zien.

Bekijk HR-V automaat occasions

honda hr-v automaat occasion
Tot in de kleinste details

Honda occasions in Rotterdam en Breda

Honda Verhagen is de Honda-dealer voor Rotterdam en omstreken. Maar ook in Noord-Brabant zijn we goed vertegenwoordigd met een vestiging in Breda. Bij elke Honda HR-V occasion staat vermeld bij welke vestiging de auto te koop staat. Neem contact op met de vestiging voor meer informatie of een proefrit. U bent van harte welkom.

RotterdamBreda
Driemanssteeweg 698
3084 CB Rotterdam
Oosterhoutseweg 95
4816 KC Breda
Tel. 010 261 5785Tel. 076 204 2468
info@honda-verhagen.nlinfo@garagevanputten.nl