Honda Winter Mobility Pack

Geen reacties

Bind je ski’s, snowboards of dakkoffer veilig op de dakdragers van jouw Honda en ga lekker op wintersport! Het Winter Mobility Pack met deze accessoires koop je met voordeel tot 44 procent bij de Honda-dealers.

Het Honda Winter Mobility Pack bestaat uit een dakdrager, 410 liter grote dakkoffer en/of dakdragers voor ski’s of snowboards. Dit optiepack voor de wintersport is beschikbaar voor de Honda Jazz, vijfdeurs Civic, HR-V en CR-V – ongeacht of je deze auto nieuw bestelt bij de dealer of reeds in je bezit hebt. 

En voor alle vier modellen ontvang je korting op het pakket. Bestel je bijvoorbeeld voor de Honda CR-V de Winter Mobility Pack-roofbox voor op een crossbar-dakdrager, dan ontvang je 20 procent voordeel (nu vanaf 649 euro); dezelfde dakkoffer voor op een crossbar met dakrails krijg je zelfs 35 procent voordeel (vanaf 1.049 euro). En het pack om ski’s of snowboards op deze auto vast te zetten ligt de korting zelfs op maximaal 44 procent.  

Vraag de Honda-dealer naar de beschikbare Winter Mobility Pack-uitvoeringen voor jouw Honda. Dan hoor je meteen wat de bijbehorende actieprijzen zijn.