Nu al bij ons te bestellen

De nieuwe Honda Jazz komt eraan. Hoewel hij vanaf juni in de showroom staat, kunt u hem nu al wel bij ons bestellen. Dus ziet u zichzelf wel zitten in deze nieuwe Jazz, breng ons dan zeker een bezoek voor meer informatie.   

Sportiever en krachtiger
De veranderingen van de nieuwe Jazz beperken zich niet alleen tot een nieuw grilledesign, agressiever ogende voorbumper en ander wieldesign. De zelf opladende e:HEV hybride motor levert nu maar liefs 13 pk meer vermogen. In combinatie met de geoptimaliseerde automaatbak zorgt dat voor nog meer sportief rijplezier.

Wat onveranderd blijft is het zuinige karakter van de Jazz, een ruim interieur dat flexibel in te delen is met de Magic Seats om u vele praktische mogelijkheden te bieden. Ook prettig: de nieuwe Jazz heeft een trekgewicht van 500 kg!

Een nieuwe uitvoering: Advance Sport
Nog sportiever? Stap in de Advance Sport. Naast Urban Grey als eigen lakkleur kunt u rekenen op zwarte spiegels, sportmodus voor snelle gasresponse, halflederen bekleding, driespaaks stuurwiel met gele stiksels én aangepaste ophanging voor dynamischer rijgedrag.

Meer weten?
Maak een afspraak om u uitgebreid verder te laten informeren. U rijdt de nieuwe Jazz al vanaf € 31.660.